На сторінці в Instagram відомої української телеведучої Лілії Ребрик з’явився новий допис.

На опублікованому фото вона цілує свого чоловіка та донечок.

«Поцілунки підвищують імунітет, спалюють калорії, знижують стрес, активізують гормон щастя, тренують серцево-судинну систему... Цей список можна продовжувати і продовжувати. Я, до речі, не уявляю собі, як вчені доводили всі ці факти 🤣, а тому в деяких все ж сумніваюся. Але в одному я твердо переконана - поцілунки розслабляють, заспокоюють, приносять радість і відчуття спокою», - підписала вона знімок.

«А тому - цілуйте тих, кого любите! Цілуйте, коли є вільна хвилина, коли коханий (кохана) йде на роботу і коли повертається з неї. Цілуйте дітей - обов’язково, просто так, не змушуйте їх заслуговувати на ваш поцілунок, проявляйте свою любов щодня, тоді вони виростуть успішними і впевненими в собі! Які у вас у родині традиції поцілунків? Зранку і ввечері? Коли є вільна секундчока?», - поцікавилася Ребрик у фанатів.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

«Я за поцілунки завжди і за обнімашки. Це як один із проявів любові дорогій людині», «А да, поцілунки додатковий імунітет, як кажуть. Так давайте будемо здоровіше», - пишуть фанати.

«Прекрасна пара, чудові донечки. Щастя, любові і здоров'я. Ви приклад для молодих пар і старше», - додають фанати.

Нагадаємо, раніше Лілія Ребрик засвітила принади в рожевому костюмі і поскаржилася а швидкоплинне літо: "всього 62 дні"

Як повідомляє портал "Знай" Лілія Ребрик запропонувала ідеальний спосіб пережити аномальну спеку: "літо покаже, хто ростив стегна..."

Також "Знай" писав, що Анатолій Анатоліч "клонував" Лілію Ребрик: "Хороших людей має бути багато"