В Одесі обвалився двоповерховий будинок. Фотографії сумної події з'явилися на телеграм-порталі odesalivetv.

Кожні два тижні в Одесі обвалюються будівлі. Ймовірна причина в старості і старанності даного житлового фонду. Регулярно провалюється асфальт, падають будинки, балкони і відвалюються карнизи історичних будівель.

6 червня обвалився о 12.00 двоповерховий будинок в Приморському районі Одеси. Рятувальники вже почали розбирати завали. Також на місці обвалу чергує машина швидкої допомоги. За словами очевидців, будинок почав тріщати об 11: 30 і через півгодини впав. Поки невідома інформація про постраждалих.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Зазначимо, що схожі ситуації трапляються не тільки в Україні. Зокрема 24 червня в Майамі багатоповерхівка на березі океану обвалилася, накривши завалами людей. В результаті страшної НП загинула одна людина. Близько п'ятдесяти опинилися під завалами.

Нагадаємо, туристка опинилася під тоннами піску на Одещині: рятувальники проводять пошуки. Рятувальники та військові шукають постраждалу на пляжі

Як повідомляв портал "Знай.ua", величезний смерч під Одесою ледь не "вигнав" Чорне море з берегів. У Чорноморську, що біля Одеси місцеві жителі помітили незвичайне природне явище. Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій попереджають про небезпеку.

Також "Знай.ua" писав, ледве Чорне море не рвонуло: під Одесою знайшли корабель з вибухівкою. В акваторії Чорного моря біля селища Лебедівка було знайдено затонулий корабель з боєприпасами.