Вертоліт з українцями на борту зазнав аварії і впав в озеро.

Трагедія трапилася в Польщі 6 липня о 9.26, передає телеграм-портал Новини.LIVE. У вертольота сталися проблеми з мотором після зльоту. Згодом він почав втрачати висоту і впав в озеро Талти і потонув.

У воді виявилося троє людей. Їм вдалося врятуватися через туристичний катер, який підібрав постраждалих.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Одну жінку відправили до лікарні міста Гіжицько з травмою хребта.

Її 17-річну дочку, теж з ушкодженнями хребта, доставили в Ольштин на вертольоті польської медичної авіації.

На даний момент обставини інциденту з'ясовують правоохоронці. Представники польської влади відзначають, що в пригоді постраждав приватний вертоліт.

Зазначимо, що схожа ситуація трапилася 23 лютого цього року. Тоді в Польщі також зазнав аварії вертоліт. В результаті катастрофи загинули дві людини, двоє отримали травми.

Нагадавши, у Казахстані зазнав аварії літак українського виробництва Ан-26, який, попередньо, належав прикордонній службі Комітету національної безпеки Казахстану.

Як повідомляв портал Знай.uа, приватний вертоліт впав біля траси, є загиблі: рятувальники пробираються крізь туман.

Також портал Знай.ua писав, що величезна фура вилетіла прямо в річку з моста, мостові конструкції огорожі не вистояли під вантажем авто.