У вівторок, 6 липня, в київському метрополітені між станціями "Площа Льва Толстого" і "Палац спорту" стався конфлікт молодої дівчини з чоловіком, причиною якого став його ляпас по п'ятій точці постраждалої.

Невідомий розпустив руки з коментарем: "яка ж*па". Дівчина різко відреагувала на його дії і полізла в бійку, яка супроводжувалася взаємними добірними матами. "Закрий рот, ш*лава", - кричить на відео чоловік.

Чоловік не витримав натиску дівчини і відібрав швабру у прибиральниці метро, намагаючись відбитися від дівчини і її подруги. Якийсь хлопець намагався встати між ними.

Раніше ми писали про те, що у Києві таксист накинувся на пасажирку і викинув на асфальт: "Запропонували промокод замість компенсації". Водій служби таксі Bolt грубо і жорстоко обійшовся зі своєю клієнткою. Водій викинув жінку з машини і почав бити.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, що у Франківську хлопчик потрапив під колеса авто на переході - "Аж підкинуло". Хлопчик отримав сильний поштовх - він буквально злетів у повітря після зустрічі з капотом авто. Його терміново відвезли в лікарню в кареті швидкої допомоги.

Як повідомляв Знай.uа, статки в мільярди: у катастрофі літака постраждав відомий вугільний магнат. У Росії впав і розбився літак, на борту якого знаходилися парашутисти.

Також портал Знай.uа писав, що на проспекті Бажана фура розчавила парочку, яка перебігала 8 смуг шосе: шансів практично не було.