Міністерство оборони збирається поміняти взуття для дівчат-курсанток для параду до Дня Незалежності.

Дана інформація оприлюднена порталом Сьогодні з посиланням на джерела у відомстві. За його слова, міністр оборони Андррй Таран зустрівся з курсантками і послухав їхні побажання щодо взуття.

Підлеглі пропонували йти в парадній формі, а також зменшити каблук для того, щоб їм було зручніше марширувати.

Парад на каблуках. Фото: Міноборони

Джерело зазначає, що Андрій Таран навіть запропонував курсанткам відвідати ринок і купити зручну пару взуття. За її зразком буде виготовлені туфлі для параду.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше озвучена інформація про осінні черевики - цей варіант не буде використовуватися. Станом на сьогодні, на 6 липня, відомо, що будуть туфлі, але з меншим каблуком (у колишніх туфель каблук висотою 6,5 см)
, - повідомляє джерело.

Зазначимо, що колишній заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони, генерал-майор Сергій Кривонос прокоментував ситуацію з каблуками у учасниць військового параду.

За його словами, такі паради повинні демонструвати міць і силу, а не красу, тому не потрібно калічити дівчат, а потрібно видати їм відповідну форму.

Нагадаємо, раніше на Дніпропетровщині охоронці побили покупця кийками- " Маска де?" На Дніпропетровщині охоронець АТБ побив покупця, який зайшов у торговий зал без маски.

Також портал Знай.uа повідомляв, що у небо підняли авіацію заради Зеленського. Над Одесою нарізають кола винищувачі і вертольоти з нагоди репетиції параду до Дня Військово-Морських сил Збройних Сил України.

Як повідомляв Знай.uaа, Олена Кондратюк "розбомбила" Міноборони за підбори на параді: за "лютий треш" - розслідування і повстання українців.