Над Одесою нарізають кола винищувачі і вертольоти з нагоди репетиції параду до дня Військово-Морських сил Збройних Сил України.

Парад пройде в неділю, 4 липня, в Одесі. Як повідомив Ліга. Досьє, вже відома програма святкування.

"Вранці, о 09.00, на причалі Морвокзалу пройде церемонія підняття прапорів: України, Військово-Морського прапора ЗСУ, стеньгових прапорів і прапорів розцвічування. На згадку про полеглих воїнів пройде ритуал покладання вінків і квітів на воду. У цей час вертольоти ВМС ЗС України здійснять проліт з демонстрацією Державного Прапора України та Військово-Морського прапора Збройних Сил України. Після заходу сонця можна буде помилуватися видовищною ілюмінацією на бойових кораблях, пришвартованих в Одеському порту", - йдеться в публікації.

Telegram-канал заявляє, що на парад приїдуть Зеленський і Шмигаль.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Репетиції параду не дають спокою місцевим жителям, вони засмучені шумом літаючих вертольотів і винищувачів.

"Реально спати неможливо, це жесть, не можна репетирувати днем😡", "Реально,задовбали вже.Нехай репетирують над своїми будинками.Раніше не можна було літати військовим над житловими масивами", - коментують користувачі соцмережі.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що військові використовували джетпак для захоплення корабля, але розробку розкритикували: стануть легкою мішенню.

Нагадаємо, що хлопець сам попросився в армію, щоб здійснити мрію: став моряком заради Батьківщини і тата.

Як повідомляв Знай.uа, вивчився на зварника і поїхав на Донбас: приховував від близьких майже півроку.