Популярний український гумористичний актор, новий керівник Студії "Квартал 95" Євген Кошовий також є учасником шоу" Вечірній квартал", ведучим" Чисто News "і" Ліги сміху", членом журі" Розсміши коміка " продовжує активно радувати своїх шанувальників новими смішними витівками.

Однак цього разу гуморист вирішив показати все кохання до своєї дружини Ксенії. Пара відзначає річницю весілля. Про це стало відомо завдяки новій публікації Євгена Кошового в мережі Instagram.

Публікація Євгена Кошового, скріншот: Instagram
Публікація Євгена Кошового, скріншот: Instagram

"14 2007. 2008. 2014. 2021 ШИФР на сьогодні такий. Це Любов. Примножувана роками (чи правильно написано філологічно? Не знаю). Але дата НАША. АГАтове весілля. 14 років розуміння завжди і в усьому. Двоє чудових дітей @k0shevaya #СИМКА починається 15. Дуже тебе ЛЮБЛЮ, МОЯ бестія @yalta_k. з річницею", - підписав публікацію гуморист.

Євген Кошовий з дружиною Ксенією, фото - https://www.instagram.com/evgenii.koshevoi/?hl=uk
Євген Кошовий з дружиною Ксенією, фото - https://www.instagram.com/evgenii.koshevoi/?hl=uk

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Цікаво, що до публікації Євген Кошовий прикріпив архівне фото просто з весілля, де парочку можна побачити ще зовсім молодими. Віддані шанувальники, близькі друзі і колеги почали активно вітати Євгена Кошового і його дружину.

Також варто нагадати нашим читачам, що 38-річний комік часто радує мільйонну армію шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram. Днями Кошовий розмістив в Insta Stories веселий ролик, в якому з'явився співак Володимир Дантес. Євген вирішив підтримати друга і привітати його з виходом першого альбому: "Ну Вовка, ну артист".

Раніше повідомляли, Кошовий, Вірастюк і Єфросиніна потужно підтримали збірну України перед матчем зі шведами: "Найкращі".

Як повідомляв Знай.uа, Кошовий перетворився на Монатіка перед рідними і взяв у рот равлика.

Знай.uа писав, чоловік Дорофєєвої Дантес заговорив мовою Кошового з Кварталу.