Відома українська спортсменка Марина Бех-Романчук виявилася кращою на міжнародних змаганнях World Athletics Continental Tour Gold в угорському Секешфехерварі.

Про це повідомляє НОК України та олімпійська команда.
Так, стало відомо, що українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук виграла змагання зі стрибків у довжину в угорському Секешфехерварі.

Марина Бех-Романчук / Фото - Facebook
Марина Бех-Романчук / Фото - Facebook

Варто відзначити, що українка повторила кращий результат сезону, взяла довжину в 6,79 метра, випередивши найближчу переслідувачку - британку Ебігейл Ірозуру - на 15 сантиметрів.

"Українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук повторює свій найкращий результат у сезоні 6.79 виграє змагання зі стрибків у довжину на "Меморіалі Іштвана Дюла" в угорському Секешфехервар в рамках World Athletics Continental Tour Gold !!!",- сказано в повідомленні.

Варто відзначити, що минулого тижня з таким же результатом 6,79 м Бех-Романчук стала третьою на етапі Діамантової ліги в Стокгольмі.

Нагадаємо, раніше українська чемпіонка Бех-Романчук вразила пружними "горіхами": "потрясні стегна"

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Як повідомляє портал "Знай.ua" українська чемпіонка Бех-Романчук залізла на чоловіка прямо на вулиці: "сумую"

Також "Знай.ua" писав, що хмельничанка Марина Бех-Романчук завоювала шалену нагороду і посміхнулася: "найкраща в Україні"