У Тюмені невідомий захопив заручників у банку, при цьому хлопець вимагає 13 мільйонів рублів.
Про це повідомляють російські ЗМІ.
Так, стало відомо, що у відділенні Сбербанку в Тюмені невідомий захопив трьох заручників. Відомо, що чоловік з сумкою увійшов у відділення банку вранці в середу і повідомив про небезпечний предмет в ній, а також вимагав гроші. За даними поліції, у відділенні банку чоловік утримував двох співробітників.

Фото Телеграм-канана "рими і панчі"
Фото Телеграм-канана "рими і панчі"

Невідомий погрожував вибухом і вимагав викуп. При цьому чоловік проніс у відділення банку рюкзак, з якого було видно дріт. Вибухових пристроїв у результаті виявлено не було, при ньому був муляж.

З чоловіком вели переговори. Спочатку чоловік зажадав, щоб відділення банку не залишав ніхто. Однак пізніше вирішив залишити в заручниках лише керівника відділення і одного-двох співробітників.

З метою безпеки з житлового будинку, на першому поверсі якого невідомий захопив відділення банку, було виведено близько 50 осіб.

"Зловмисник затриманий, постраждалих немає. Сбербанк дякує правоохоронним органам за злагоджену роботу затриманню злочинця",-сказали в пресслужбі банку.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадавши, туристка опинилася під тоннами піску в Одеській області: рятувальники проводять пошуки. Рятувальники та військові шукають постраждалу на пляжі

Як повідомляв портал "Знай.uа" , величезний смерч під Одесою ледь не "вигнав" Чорне море з берегів. У Чорноморську, що біля Одеси місцеві жителі помітили незвичайне природне явище.

Також "Знай.uа" писав, ледь Чорне море не рвонуло: під Одесою знайшли корабель з вибухівкою. В акваторії Чорного моря біля селища Лебедівка був знайдений затонулий корабель з боєприпасами.