Відома українська акторка Ольга Сумська часто радує численних шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео з особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість виставила ніжне селфі, зворушливо привітавши шанувальників зі святом Івана Купала, яке в Україні прийнято відзначати з 6 по 7 липня.

Так, артистка приміряла білосніжну сукню з глибоким декольте і принтом лимонів, доповнивши стильний образ намистом з масивним кулоном у вигляді золотого серця і нюдовим макіяжем.

Зірка згадала твір поетеси Ліни Костенко "Маруся Чурай", процитувавши кілька рядків, присвяченим спогадам про народні гуляння.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

"Зі святом Івана Купала,друзі!🌿🌼

«Чомусь згадались ночі на Купала...
Зірками ніч висока накрапала.
Бездонне небо і безмежний світ,
а нам всього по вісімнадцять літ...»

Ліна Костенко…"

Фолловери не пройшли повз, засипаючи Сумську компліментами: "зі святом! 🌿 Красуня! 😍", "Неймовірна красуня!!! Обожнюю❤️❤️❤️"," Красуня🔥🔥🔥🔥🙌🙌❤️❤️", "Дякую ! І Вас із святом ! Були часи коли святкували Івана Купала біля води з русалками,з Нептуном....😍 😍", "Дуже красива😍".