Популярна українська акторка театру і кіно Ольга Сумська, яка грала в декількох фільмах студії "Квартал 95", поділилася з багатотисячною армією шанувальників милими знімками в соцмережі.

Так, на опублікованих в Insta Stories фотографіях 54-річна артистка позує на одній з київських вулиць з лопатою в руках.

Таким чином, Сумська вирішила взяти участь у проекті телеканалу "Інтер" – "Посади дерево". Згідно із задумом, українські знаменитості займаються озелененням міст, подаючи приклад громадянам.

Для зйомок Ольга вибрала досить романтичне вбрання – довгу сукню з квітковою вишивкою кольору хакі та світлі зручні кросівки. Компанію акторці в цій корисній справі склали ведучі "Інтеру".

Ольга Сумська, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ольга Сумська, скріншот з Insta Stories

Ольга Сумська, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Ольга Сумська показала, як виглядала 30 років тому: з маленькою донькою на руках. Зірка привітала старшу доньку Антоніну з днем народження.

Нагадаємо, Ольга Сумська розповіла про свій перший раз в 14 років: "Була запрошена на кінопроби". Акторка поділилася з шанувальниками зворушливими спогадами.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ольга Сумська та Катя Бужинська перетворилися на живий прапор України: "Яблука та синиці". Акторка представила колекцію національних суконь.

Також портал Знай.uа писав, що "Роксолана" дала розглянути весільну сукню до дрібниць: як виглядає наречена в 54. Ольга Сумська та Віталій Борисюк влаштували вечірку в ресторані.