Стало відомо про те, що під час другого безкоштовного дня фестивалю Atlas Weekend стався ще один поцілунок прямо на сцені, і героями вечора стали Потап і Позитив.

Все це оперативно зняли шанувальники, і опублікували в мережу. Деякі визнали це, як своєрідну "вiдповiдь" артисту Костянтину Бочарову, який здійснив камінг-аут прямо зі сцени фестивалю, поцілувавши як і дівчину, так і хлопця.

Учасники колективу Mozgi проявили ніжність один до одного прямо на сцені, перед тисячами людьми. Потап і Позитив вирішили випробувати на собі, як це цілувати чоловіка.

Третій учасник дядько Вадя наполегливо просив колег не робити цього, адже, вони в українському шоу-бізнесі останні мужики-друзі.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Позитив і Потап поцілували один одного в губи, і по реакції, їм це не дуже сподобалося. Виглядало це не так епічно, як у Melovin, але, все ж забавно.

Після цього Потап зачитав речитатив, який складався з наступного тексту:"Нас натуралів залишилося так мало, що скоро ми вийдемо на парад натуралів".

Серед шанувальників Melovin, а також просто слухачів, це викликало бурю обурень, адже, все це виглядало так, ніби тролінг артиста, який заявив про свою бісексуальність.

Який був посил у цієї сценки-незрозуміло. Можливо вони навпаки хотіли підтримати свого колегу, однак, сприйнялося все не так, як очікувалося. При цьому, Melovin з учасниками Mozgi ніколи не конфліктував, але, і не дружив.

Нагадаємо, що відома співачка Злата Огневич стала однією з небагатьох українських артистів, які підтримали Melovin в цьому важкому рішенні.

Раніше повідомляли, підопічна Потапа Мішель Андраде в купальнику і кросівках вирушила на пляж.

Як повідомляв Знай.ua, Настя Каменських у спокусливій червоній сукні влаштувала запальні танці без Потапа: "незабутньо".

Знай.uа писав, Настя Каменських в образі гарячої мексиканки заговорила про сварки з Потапом.