Відомий український виконавець Костянтин Бочаров, який кілька днів тому публічно здійснив камінг-аут зі сцени одного з найбільших фестивалів у Західній Європі, продовжує міркувати на цю тему.

Цього разу в stories Melovin в соціальній мережі Instagram поділився новий ролик. Там шанувальники міркують на тему, яке відношення у Тіни Кароль до ЛГБТ-спільноти.

На самому початку ролика з'являється коментар від дівчини з ім'ям Мирослава:»як мінімум Тіна проти нетрадиційних відносин". Далі у відео йде склейка виступу Melovin з Atlas Weekend, де він поцілував хлопця, і як можна побачити, Тіна Кароль не тільки подивилася його, але і залишила свій лайк.

@_vgolos_

bi icons💗💜💙🛐#хардколь #тінакароль #юліясаніна #melovin #меловін #тинакароль #юлиясанина #bicons #pride #lgbtq @tinakarol @the_hardkiss @mr.melovin

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще
♬ оригінальний звук - сміхогріх🕯️

На наступному кадрі вже виступ самої Тіни Кароль з того ж фестивалю, де вона виконувала спільну пісню з солісткою колективу The Hardkiss Юлією Саніною.

Вони почали разом танцювати і обіймати один одного. Все було так красиво і щиро, що здавалося, ще трохи і вони поцілують один одного. Незважаючи на бажання фанатів, цього все ж не сталося, але, шипперити їх тепер стали в кілька разів більше.

Нагадаємо, що в перший день фестивалю Atlas Weekend виступав артист Melovin, і перед десятками тисяч гостей він здійснив камінг-аут, поцілувавши спочатку дівчину, а потім і хлопця. Після цього вони дістали прапор ЛГБТ-спільноти, що викликало тисячі захоплених криків.

Нагадаємо, улюбленець Данилко Melovin опинився в центрі уваги на шоу "Маска": "Сором-ганьба". Костянтин Бочаров занадто багато згадувався в 8 епізоді " Маски»

Як повідомляв портал Знай.ua, Melovin в жалобі розповів про наболіле: "Пом'янемо". Співак шокував публіку своїм виглядом

Також Знай.ua писав, Українки благають відомого артиста про неможливе: "народжуй". Артист показав, як працює