Популярна українська фітнес-тренер, блогерка і ведуча-тренер на шоу "Зважені та щасливі", колишня дружина українського боксера В'ячеслава Узєлкова Марина Боржемська частенько ділиться з багатотисячною аудиторією в Instagram крутими публікаціями.

Цього разу Марина похизувалася пружними формами, а також запитала у своїх шанувальників про те, як вони відсвяткували Івана Купала.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Марини Боржемської в мережі Instagram.

Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram
Публікація Марини Боржемської, скріншот: Instagram

"Наймістичніше свято. Івана Купала — одне з найбільш старовинних і містичних слов’янських свят, яке відзначають в ніч з 6 на 7 липня.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Це день літнього сонцестояння. З давніх-давен день Івана Купала був пов’язаний з різними ритуалами, обрядами, традиціями і повір'ями.

У ніч на Івана Купала молодь стрибає через багаття, дівчата плетуть вінки і ворожать на судженого, всі веселяться і шукають загадковий цвіт папороті.

До сьогоднішнього дня у нас збереглися ці традиції: стрибати через багаття, плести вінки та шукати цвіт папороті. Діліться, хто любить свято Івана Купала? Чи ворожили? Щось збувалося?", - пише Марина Боржемська.

Варто також зазначити, що Марина Боржемська опублікувала відразу два знімки, на яких можна помітити дуже відвертий наряд телеведучої. Марина одягла кремову сукню з екстремальним декольте, відкривши свою спортивну спинку. Також її сукня тісно облягла пружні сідниці.

Шанувальники встигли поставити понад 11 тисяч лайків і написати купу компліментів. Один з фанатів навіть написав, що Марина в цій сукні неначе наречена.

коментарі до публікації, скріншот: Instagram
коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, Марина Боржемська розповіла, кого цілує після розставання з Узєлковим: "Не бійтеся".

Як повідомляв Знай.uа, Марина Боржемська розцвіла після поцілунку чарівних янголят: "Справжнє щастя".

Знай.uа писав, Марина Боржемська дає поради щодо натягування гумки: "Вам подобається?".