Популярна українська акторка, зірка "Жіночого кварталу" а також любителька похизуватися своїми стрункими формами Ірина Сопонару, продовжує радувати відданих фанатів. Цього разу гумористка опублікувала далеко не жартівливе фото, на якому перетворилася на справжній алмаз, ну майже.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ірини Сопонару в мережі Instagram.

Публікація Ірини Сопонару, скріншот: Instagram
Публікація Ірини Сопонару, скріншот: Instagram

"Хочу бути, як алмаз", — коротко підписала публікацію Ірина Сопонару, а також додала свого мейкапера в теги.

На свіжому знімку, які так часто любить публікувати гумористка, Ірина постала з новим мейкапом, а також в кофтині з блисками, які виблискують практично як алмази. Фотографію зроблено в стилі селфі, так що шанувальники можуть побачити тільки загадковий погляд Ірини.

Віддані фанати почали активно коментувати публікацію: "Красуня", "А ти діамантова, або сапфірова?", "Не бажай, а будь їм!)", "Кажуть, що янголів не можна сфотографувати. Як тобі це вдалося?".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Ірина вирішила спробувати себе в новому амплуа і кардинально "змінила" діяльність. Так, дівчина приміряла на собі форму поліцейської, чим викликала справжній фурор серед шанувальників.

Раніше повідомляли, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" змінила панчохи і батіг на дорогі прикраси: "Як завжди".

Як повідомляв Знай.uа, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" змінила професію: "Заарештуй мене".

Знай.uа писав, Лера Товстолес з "Жіночого кварталу" назвала свій колір: "Місяцеподібна, сонцеподібна".