Відома українська блогерка Даша Євтух звикла розповідати шанувальникам про своє життя, показуючи свій побут. Цього разу дівчина вирішила запустити челлендж.

На своїй сторінці в соціальній мережі Instagram вона опублікувала новий пост, де детально розповіла про всі умови челленджа. Вона регулярно радує своїх шанувальників новим контентом, яких там зібралося понад 178 тисяч користувачів.

На новому знімку вона з'явилася разом з худорбою, а саме коровою. Суть челленджа в тому, що потрібно зробити подібну фотографію, після чого опублікувати її на своїй сторінці в соціальній мережі, і відзначити Дашу Євтух. При цьому, дівчина жартує, що можна відзначити і худорлявість, якщо у неї є своя сторінка в соціальній мережі Instagram.

"🔥ЧЕЛЛЕНДЖ 🔥Даші Євтух👻 "Селфі зі своєю коровою" 🐮 👸 умови дуже прості!🥰 ✅ Зробіть прохолодну фотографію з вашою коровою 🐮 ✅ виставте фотографію в Instagram 😍 ✅ позначте мене @dashaevtukh1_3 і свою корову, якщо вона є в Instagram😂 🐮❤️ 🔥 🔥 🔥 " - сказано в повідомленні дівчини.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"У мене корова скажена, я боюся до неї підходити";

"А потім всякі бики будуть на корову підписуватися";

"Як ніби дві сестри";

"Корівка говорить МУ" - пишуть користувачі в коментарях.

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

За кілька годин публікація набрала понад 12 тисяч відміток "подобається", а це може означати, що бажаючих взяти участь буде багато.

Нагадаємо, що Леся Українка заграла новими фарбами в 21 столітті.

Також Знай.ua писав, що неадекват побив банкомат і погнув чужу машину: поліція розшукує " каратиста"

Також Знай.ua писав, що цціни на продукти в Україні значно зросли, навіть у Європі дешевше