Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставив кумедний відео-анонс шоу "Одного разу під Полтавою", де грає одну з головних ролей харизматичного Юрчика, що живе разом з дружиною Яринкою (Ірина Сопонару).

Так, артист зазначив, що прем'єра нового сезону стартує вже 16 серпня, а також заінтригував публіку кількома уривками сцен.

Наприклад, з анонсу можна дізнатися, що в село знову повертається Віра (Анна Саліванчук), а на глядачів чекає фактично справжня "Санта-Барбара" з любовним трикутником і закрученим сюжетом.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Супер новина 🔥

16 серпня стартують нові сезони #одногоразупідполтавою)))

Всім приємного перегляду )))"

Фолловери не пройшли повз: "улюблений серіал, нарешті! 😍 😍 😍 ❤ ️ ", "Юра, чекаємо з нетерпінням обов'язково будемо дивитися 💖💖💖💖💖💖💖💋💋💋💋💋💋💋😘😘😘😘😘😘😘👍👍👍👍👍👍👍👍🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹", "нарешті повернулася Віра!🥳❤️🩹 Тому що без Віри серіал це вже не серіал 😍", " Ураааааа😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍 з нетерпінням чекаю!!!!".

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність