У четверг, 8 липня, в Україні переважатиме спекотна і суха погода, дощі та грози очікуються у східних, центральних областях і в південній частині країни. Температура повітря коливатиметься в межах від +27 до +33 градусів.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +29 до +31 градусів, вночі температура триматиметься в межах +18 +20 градусів.

У центральних областях температура вдень від +30 до +32 градусів, вночі – від +18 до +20 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +27 до +29 градусів, а вночі – від +16 до +19.

У східних регіонах – вдень у межах від +27 до +30, вночі – від +18 до +21. На півдні температура повітря - від +27 до +29 градусів вдень, нічна – від +17 до +19 градусів.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Погода на 8 липня, фото з сайту Укргідрометцентр

Відомий синоптик Наталія Діденко повідомила в Facebook, що над Північним морем розлігся циклон, а його атмосферний холодний фронт освіжає дощами повітря в Західній Європі, на півдні України ще крутиться живий циклончик, який також ще сьогодні поллє дощами і прогримить грозами в наших східних, центральних областях і в південній частині, а на схід від України чисте безхмарне поле антициклону світить сонцем і підсвічує вночі зірками.

у Києві цього дня очікується суха і сонячна погода. Вдень від +28 до +30 градусів, вночі до +20.

Народний прогноз погоди на 8 липня в Україні

У цей день вшановується пам'ять святого благовірного князя Петра і княгині Февронії, Муромських чудотворців. Святе подружжя прославилося благочестям і милосердям. Петро і Февронія померли в один день і годину. Вони – зразок християнського шлюбу. Наші предки помітили, з цього дня слід очікувати ще сорок жарких днів.

Нагадаємо, що для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, що синоптики готують українців до аномальної літньої спеки : +40 градусів і бурі.