Хаскі помер у замкненій машині, коли його господар пішов у справах. Собака провела у розпеченій на спеці машині кілька годин без води й свіжого повітря.

Від безпорадності тварина порвала сидіння і металася по автомобілю. Це помітили перехожі й подзвонили в поліцію. Проте, врятувати 11-місячну собаку не вдалося. Про це йдеться на сайті Wivb.

Собака загинула після того, як її заблокували в транспортному засобі в парку штату Ніагара-Фоллз. Власник собаки 34-річний Картхік Вемупаллі зі штату Огайо, звинувачується в утриманні тварини при екстремальних температурах та в неналежному забезпеченні їжею.

Хаскі, фото: pixabay.com
Хаскі, фото: pixabay.com

Поліція парків Нью-Йорка відреагувала на дзвінок близько 12:55 після обіду. Початкова спроба зайти в транспортний засіб з інструментами, що відмикають, не увінчалася успіхом. Потім поліціянти розбили вікно водія і дістали собаку.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Співробітники поліції намагалися охолодити собаку, поки на місце події не виїхала поліція з порятунку тварин Ніагарського водоспаду та не відвезла її до Лока-Роуд SPCA.

В авто загинув собака, кадр з відео
В авто загинув собака, кадр з відео

Нагадаємо, у Києві замінували мерію: зловмисник вимагає віртуальні гроші. Київську міську раду замінували. Зловмисники просять викуп в 0,5 біткоїнів, що становить орієнтовно $17 тис.

Як повідомляв портал "Знай.ua", відпочинок на Азовському морі 2021: українців відлякали "кусючі" ціни і крижана вода. Курортне селище Кирилівка на початку червня 2021

Також "Знай.ua" писав, українські курорти захопили кусючі комахи - боротися марно: "Лети на небо, там твої дітки...". На одному з курортів відпочивальники страждають від навали комах