Популярна українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка сидить в тренерському кріслі проекту "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", а тепер і в шоу "Співають всі", часто радує мільйонну аудиторію цікавими публікаціями в Instagram.

Цього разу 45-річна виконавиця хітів "Білий літак" і "Натусик" розмістила в Insta Stories відео зі зйомок нового вокального шоу "Співають всі" на телеканалі Україна. У кадрі артистка позує з Вікторією Смеюхою – екссолісткою групи "НеАнгели" у святкових образах і з широкою посмішкою на обличчі.

Наталія Могилевська та Вікторія Смеюха, скріншот з Insta Stories

Наталія Могилевська та Вікторія Смеюха, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Наталія Могилевська розповіла українкам, як виглядати на 19: "Перш за все...". Наталя розповіла, що таке майєр-терапія і навіщо вона потрібна людям.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що схудла Наталія Могилевська замахнулася ще на одну вершину: "Тільки сміливим". Наталя Могилевська побажала сміливості всім учасникам проекту" Співають всі", а також попросила своїх підписників оцінити її образ на шоу.

Як повідомляв Знай.uа, "Співають всі": на телеканалі "Україна" стартували зйомки грандіозного вокального шоу. Стартували зйомки нового вокального шоу "Співають всі" за всесвітньо відомим форматом All Together Now компанії Banijay Rights.

Також портал Знай.uа писав, що 45-річна Могилевська похвалилася різкими змінами після схуднення: "Нова історія". Нещодавно знаменитість стала героїнею обкладинки видання "Теленеделя" і дала відверте інтерв'ю.