Відомий співак Валерій Меладзе у своїй останньому інтерв'ю Ксенії Собчак назвав Олю Полякову "фріком в купальнику" з короною на голові.

Обговорити це зі своєю аудиторією вирішив відомий радіоведучий Слава Дьомін на своїй станиці в соцмережі Instagram.

"Коротше, друзі, новий скандал. Валерій Меладзе назвав Олю Полякову фріком в купальнику і з короною на голові", - сказав Дьомін.

Далі радіомовний виставив відеофрагмент зі словами Меладзе.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Я пам'ятаю її (Олю Полякову). Вона шокувала мене. По-перше, це фрік, а не виконавець, мені здається. Я пам'ятаю, що Ольга Полякова запам'яталася мені тим, що вона ходила в купальнику в громадських місцях і з короною на голові, як Сергій Звєрєв",- заявив співак.

А весь скандал почався через те, що Полякова підтримала Ані Лорак, яка натякала на інтимні пропозиції від брата Валерія Костянтина.

Сама ж артітстка відреагувала на образу і заявила, що "ще трохи" і вона розповість більше правди.

Далі свою думку на скандал відомих артистів писали українці:

Нагадаємо, раніше Слава Дьомін оригінально привітав Дантеса з 33-річчям: "зацідив тортом в обличчя"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Альбіна Джанабаєва спробувала "відмити" Валерія Меладзе після скандалу з Олею Поляковою: "не шукайте вад"

Також «Знай.иа " писав, що Валерій Меладзе обізвав Олю Полякову "фріком", співачка відповіла: "довелося зняти корону"