Відома українська акторка Ольга Сумська часто радує численних шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео з особистого і творчого життя.

Нещодавно 54-річна знаменитість виставила зворушливі архівні кадри, показавши, як виглядала в 16 років. Так, артистка з особливим трепетом згадала свою першу роль в кіно, знявшись в "Вечорах на хуторі біля Диканьки" і зігравши Панночку.

Зірка зазначила, що зйомки проходили в Яреськах на Полтавщині, а привела її на проби до режисера Юрія Ткаченка старша сестра Наталя.

На знімках Ольга позувала в білосніжній вишиванці і з довгим зеленим волоссям, а також вінком на голові, помітивши, що дуже схожа зовні на їх з чоловіком Віталієм Борисюком доньку, 19-річну Анну, яка пішла по стопах батьків.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Саме на свято Івана Купала згадаю свої перші в житті зйомки в Яреськах(Полтавщина)…🌞

«Вечори на Хуторі біля Диканьки»…Перша роль в кіно, милі серцю спогади…

Я тоді зіграла Панночку,музу Гоголя і доньку Сотника практично без проб. А привела мене до режисера Юрія Ткаченка ,16-літню дівчинку,яка щойно поступила до театрального,моя сестра Наталя,за що їй дуже вдячна.

В цих епізодах справжній дух купальського свята,неймовірна атмосфера…

Тут ми ,до речі,дуже схожі з @annborisyuk 💛💙"