Вінничанин Сергій до війни працював торговим представником і непогано заробляв і про армію навіть не думав. Все змінилося, коли його брат зібрався на фронт.

Про це розповіли в прес-штабі Операції об'єднаних сил у соцмережі Фейсбук.

Коли Сергій дізнався, що його брат зібрався захищати Батьківщину, перше, що спало на думку: "На фронт? Без мене? А як же я?!". А все тому, що завжди їх вчили, що "брат за брата".

Чоловіки потрапили в армію в 2015 році, і досі стоять на одній з передових позицій на приазов'ї, прикриваючи один одного.

Зараз Сергій став сержант. Йому важко порахувати кількість ротацій, адже з початку служби де тільки не доводилося воювати. За його словами, він пройшов всю Донецьку і Луганську області.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Диверсійно-розвідувальна група, провокації ... Чого тільки не було. Одного разу у Горлівці на нас вийшла ворожа ДРГ. Ціле відділення! Бойовики підійшли близько до нашого посту. Рухалися по лісосмузі, спритно минаючи наші сигнальні розтяжки і пастки. Атаку відбили швидко - звичайно ж, разом з братом!",- розповідає сержант.

"Сірий" за пройдені роки війни переконався, що тут потрібно бути готовим до гірших розвитку подій, але головне - пильність і постійні тренування.

Нагадаємо, раніше На Донбасі загинув український захисник: окупанти не посоромилися відкрити вогонь

Як повідомляє портал «Знай.иа» Молодий командир з дитинства мріяв став моряком, а тепер захищає води Приазов'я: "не одні у відкритому морі"

Також «Знай.иа " писав, що Командир Мі-8 мріяв літати над мирним небом, але потрапив в зону ООС: "за мир потрібно боротися"