Тренер "Зважених та щасливих", а також колишня дружина відомого українського боксера В'ячеслава Узєлкова, Марина Боржемська поділилася новими спортивними порадами.

Про це вона розповіла у своєму новому пості на сторінці в соціальній мережі Instagram.

На фотографії жінка сидить вдома поруч з диваном, і на ній форма бірюзового кольору. Мабуть, Марина Боржемська вирішила позайматися спортом вдома, поки є час, і провела невелику фотосесію, опублікувавши знімок в соціальній мережі.

У новому пості вона вирішила розповісти про те, як важливо пити воду. Водний баланс потрібно підтримувати для того, щоб бути в хорошій формі, шкіра була в тонусі, травлення працювало без збоїв.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Також, Марина Боржемська зазначила, як важливо пити правильну воду, і розповіла про те, що коли приїжджає до Вінниці, в гості до мами, то купує тільки місцевої фірми.

Її особливість в тому, що вона не проходить жодної хімічної обробки.

Вода зі свердловини потрапляє відразу в пляшку, проходить тільки через фільтр грубої очистки. Виробники не втручаються в структуру води, щоб не втратити її корисних властивостей.

У коментарях користувачі почали залишати свої компліменти дівчині, так як Спортивний костюм підкреслює її підтягнуту фігуру, а колір неймовірно підходить до обличчя.

"🔥🔥🔥🔥";

"❤️😍";

"Красуня❤️�👏�";

"❤️Зая❤️";

"Ви прекрасні, розумні і чарівні 🔥 🔥 🔥 які фірми спортивного одягу віддаєте перевагу?)".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, Марина Боржемська в купальнику показала, що втратив вузликів: "вже зачекалася". Марина Боржемська здалася в купальнику

Як повідомляв портал Знай.ua, Марина Боржемська закохала в себе українців, поки Узєлков розважається з новою дівчиною. Марина Боржемська вразила красою

Також Знай.ua писав, Марина Боржемська назвала продукти, які знищують наш мозок