Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість поділилася коротеньким відео, щоб розповісти аудиторії кілька найважливіших фактів про себе.

Так, артистка зазначила, що їй 37 років, 21 рік з яких зірка є фітнес-тренером, маючи при цьому диплом тренера тренажерного залу і диплом викладача йоги, вивчала пілатес і нутриціологію.

Аніта була вегетаріанкою, страждала від зайвої ваги і анорексії, проте зрозуміла, що у всьому ідеальний баланс. Зараз Луценко проти дієт, за регулярні заняття спортом, гармонійний розвиток тіла.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Коротко вирішила розповісти про що я в роботі - фітнесі)

1️⃣я проти дієт, я за здорове харчування, яке відбивається добре на тілі і «на голові». Зацикленість на здоровій і корисній їжі - вважаю трохи відхиленням. Життя різне і все допустимо, важливо скільки.

2️⃣Я за те, що краще регулярно займатися 2-3-5 разів на тиждень по 15 хвилин , ніж раз на тиждень, але 2 години до вечора.

3️⃣я за гармонійний розвиток тіла без перекосів. Здорове тіло - це яке не хворіє!!! Не болить, немає розривів зв'язок, немає перебору. Я знаю красиво накачаних, що не можуть нахилитися. Знаю сильно розтягнутих, що не можуть пробігти. Я за баланс і здоров'я.

4️⃣якщо щось болить, є збій по гормонам, розриви менісків, булімія - йти потрібно не на тренування, а до лікаря!!!

5️⃣Я не люблю коли кажуть, що в 40 років я вже стара і мені нічого не допоможе. Я вірю що вік так є, але він не визначає на 100% яким буде твоє тіло. Все можна змінити!..."