Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram, радуючи численних шанувальників свіжими постами з творчого та особистого життя.

Нещодавно знаменитість виставила серію яскравих фото і відео, зроблених на церемонії нагородження музичної премії "Українська пісня року" 20 травня, організаторами і ведучими якої були Михайло Поплавський і Олег Винник.

Так, артистка приміряла довгий плащ чорного кольору і міні-сукню, всипану бахромою і пайєнтками, доповнивши образ вечірнім макіяжем з акцентом на очах, а також високими ботфортами.

Зірка виконала на сцені одну зі своїх свіжих пісень "Не стримуй погляд", яка вже встигла стати хітом. За композицію Ірина отримала нагороду в номінації "Легенда української пісні".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Для кращих пісень кращі нагороди!

"Не стримуй погляд"

Фолловери не пройшли повз: "Обожнюю всі пісні Ірини Білик👍👍👍👏👏👏👏👏😍😍😍", "шикарна пісня Браво ВАМ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Краща ❤️", " дуже красива, милуватися тільки та й все❤️"," Дякую за Ваші пісні, за талант і любов до людей❤️"," 😍 😍 😍 обожнюю".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана