Не пройшло і місяці із того часу, як фронтмен популярного українського гурту «Океан Ельзи» Святослав Вакарчук повідомив про розлучення із цивільною дружиною Лялею Фонарьовою. Відповідно, із ким він зараз і чи зайняте його серце дуже хвилює його фанатів.

Спершу співаку приплітали стосунки із незнайомою дівчиною, із якою його, нібито, помітили в обіймах та під час поцілунків у Львові. Як пояснив цей випадок співак - фотографи просто сприйняли доньку колишньої дружини Фонарьової Діану за його коханку.

Тепер же у ЗМІ пишуть, що 46-річний Вакарчук знову закоханий, а його обраниця майже на половину від нього молодша. Найімовірніше це 23-річна колега «по цеху» співачка Віталіна Мусієнко. У розважальному вокальному телешоу «Голос країни» вона саме була у команді Святослава. У даний час, Віталіна, бере участь у турі музичного проекту "Оранжерея", разом із Вакарчуком.

Журналісти програми "Викриття" повідомили, що є інформація про те, що Віталіна та Святослав закохано обіймались і навіть цілувались. Проте фото чи відео підтвердження цьому немає. Сам музикант ніяк не коментує чуток.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

У той же час Віталіна веде власний фотоблог, у якому регулярно постить фото, також неодноразово викладала і спільні із Вакарчуком.

Як повідомляють інсайдери, Святослава та Віталіну навіть бачили під час обіймів та поцілунків.

Чи правда, що між артистами щось більше, ніж робочі стосунки, покаже час.

Нагадаємо, що Святослав Вакарчук та Ляля Фонарьова були разом більше 20 років. Кілька місяців тому музикант оголосив про завершення стосунків. При цьому причини не назвав. Відмовилася будь-що коментувати і його колишня дружина.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук кличе на грандіозну "вечірку" після розлучення

Як повідомляв Знай.uа, Святослав Вакарчук завантажив себе роботою після розлучення з Лялею: кажуть, допомагає

Знай.uа писав, Святослав Вакарчук втік подалі від думок про розлучення з Лялею: ґрати за спиною і пекуче сонце