Популярна українська співачка і телеведуча Оля Цибульська поділилася з багатотисячною армією шанувальників Insta Stories зі зйомок українського вокального шоу "Співають всі", який вийде восени 2021 року на телеканалі "Україна"

"Вже в павільйоні "Співають всі"Це все виглядає як десткий сад шоу-бізнесу", - заявила артистка.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Варто зазначити, що вперше в історії українського телебачення вирішувати долі учасників шоу "Співають всі" будуть цілих 100 зірок, і канал "Україна" оголосив імена перших десяти експертів – це TAYANNA, Jerry Heil, Іво Бобул, Міша Романова, Віктор Павлік, Слава Дьомін, Марина Одольська, Влад Ситник, Ассія Ахат і Роман Скорпіон. Але останнє слово буде за зоряним капітаном "сотні" - народною артисткою України Наталією Могилевською.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Раніше ми писали про те, що кума Дзідзьо Цибульська в коротеньких шортах відкрила шикарні ніжки: Slavia не дарма ревнувала? Зірка нагадала своїм фанатам, що потрібно жити тут і зараз і не відкладати свої мрії або бажання на потім.

Нагадаємо, що кума Дзідзьо Цибульська показала красуню-маму: "З тобою нічого не боюся". Цибульська виставила трепетний пост-привітання для найголовнішої жінки у своєму житті.

Як повідомляв Знай.uа, Оля Цибульська підлила масла в скандал з поцілунком Melovin на Atlas Weekend: "Це нормально"

Також портал Знай.uа писав, що кума Дзідзьо Цибульська приголомшила українців: "Є доця від колишнього"