Популярний український телеведучий і інтерв'юер Анатолій Анатоліч часто радує багатотисячну аудиторію інформативними публікаціями в своєму Instagram.

Більш того, на YouTube-канал Анатоліча підписані понад 200 тисяч користувачів, для яких він записує якісні інтерв'ю з цікавими гостями.

Цього разу 36-річний блогер і молодий батько поділився фотографією з Юрієм Горбуновим – відомим українським актором і телеведучим.

У підписі до публікації Анатоліч дав зрозуміти підписникам, що взяв інтерв'ю у знаменитості.

"Можу ось так годинами ходити за Горбуновим і слухати що він розповідає.Нехай Юра на мене ображається, але я теж виріс на його програм 😁 Обожнюю цього красеня і завжди хотів бути на нього трохи схожим в роботі. Горбунов для мене зразок провідного інтертеймент формату. І зараз скажу в стилі плюсів:– Зустрічайте в Зе Інтерв'юер, леееегендарний Юрій Горбунов!"- заявив Анатоліч.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Анатоліч зізнався, що їздив у відпустку з Оленою Зеленською: "Було кльово"

Нагадаємо, що майбутній тато Анатоліч начепив "треуголку" і втік до лісу: чи то Джек Горобець, чи Наполеон. Інтерв'юер продемонстрував ранок пацієнта палати №6, ну або зірки з заміським особняком.

Як повідомляв Знай.uа, "Вибір кожного": ведучий "Сніданок з 1+1" Анатолій Анатоліч заговорив про шлюб без дітей, вагітна дружина присіла біля вікна. Телеведучий висловив свою думку про пар, які не хочуть заводити дітей.

Також портал Знай.uа писав, що Анатолій Анатоліч переплутав власних дочок перед пологами дружини: як близнючки.