Епатажний український співак Костя Бочаров, більш відомий як Melovin, обожнює створювати навколо себе інтриги. Спритніше за все йому це вдається за допомогою дуже незвичайної зовнішності і двозначних постів в соціальних мережах.

Цього разу артист опублікував фото, на якому позує з учасницею проекту "Топ модель по-українськи" Марго Верховцевою.

"Love you...baby", - зворушливо підписав Костянтин.

"Після камінг-ауту звичайно треба на перекур 😂", "Так ... Потап з Позитивом були крутіше 😂", "Після твого камінг-ауту, я розумію що у тебе є все крім мого номера...",- жартують користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Варто відзначити, що під час виступу на музичному фестивалі Atlas Weekend чоловік спочатку поцілувався з дівчиною, а потім з хлопцем, після чого дістав прапор ЛГБТ-спільноти. Таким чином, він здійснив свій камінг-аут і намагався показати свою сутність всьому світу.

Раніше ми писали про те, що Анатоліч зізнався, що їздив у відпустку з Оленою Зеленською: "Було кльово". Телеведучий дав інтерв'ю, в якому розповів про спільну відпустку з Оленою Зеленською і дружбу зі Світланою Лободою.

Нагадаємо, що майбутній тато Анатоліч начепив треуголку і втік до лісу: чи то Джек Горобець, чи то Наполеон.

Як повідомляв Знай.uа, "Вибір кожного": ведучий "Сніданок з 1+1" Анатолій Анатоліч заговорив про шлюб без дітей, вагітна дружина присіла біля вікна.