Напружені стосунки між Андрієм Джеджулою та Юлією Леус, стали поганими ще до народження дитини. Не варто нагадувати, як у минулому році між ними стався масштабний скандал. Тоді Юля на останніх термінах вагітності була госпіталізована до лікарні, її вагітність була пд загрозою, у чому вона звинувачувала чоловіка.

Згодом, у своєму Instagram Юлія неодноразово повідомляла, що Андрій бив її та знущався не тільки фізично але і морально. Потім подружжя повідомило, що планує розлучення. Сьогодні, Юля Леус знову розмістила на своїй сторінці в Instagram-сторіс докази того, що її бив чоловік Андрій Джеджула.

"Скоро знімання... Як ви гадаєте, чи зможуть мені замазати обличчя від такого гарного сімейного життя?" – говорить у відео Леус.

Юлія стверджувала, що відео знущання над нею вона не встигла зняти, але із її слів у самого кривдника, у мобільному багато подібних кадрів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Вибачте, але я, на відміну від нього, відео не знімала самого процесу його знущань. У нього їх повний телефон, особливо в період вагітності. Про знущання зі старшої дочки і поїздки до лікарні зі струсом я скоро розкажу детальніше. Так, і всім його захисницям, їхнім дочкам бажаю від душі такого "золотого" чоловіка", - зазначила Леус.

До речі, через певний час, Юлія видалила усі сторіс із свого акаунту. Мотивувала тим, що не хоче опускатись до рівня чоловіка, і думає про благополуччя своєї дитини.

"Вирішила прибрати попередні пости. У планах у мене було – це лише початок. Насправді це лише квіточки того, що я хотіла показати, але заради доньки та свого здоров'я я вирішила це прибрати і не продовжувати. Не опускатися до рівня цієї людини. Нікому не доводити нічого, його брехня його і занапастить. Бог все бачить", - сказала Леус.

Раніше ми писали про те, що Дружина Джеджули Юлія Леус вибухнула образами після нападок в мережі: "45-річний неадекват"

Нагадаємо, Андрій Джеджула вибухнув після відходу дружини з маленькою дочкою: "Юля - рвач!"

Як повідомляв Знай.uа, Оскаженіла дружина Джеджули розповіла, як він загортає "к*кашки в трикутник"