У Харкові чоловік кидався під автомобілі: "супутником" вкололи».

У Харкові на площі Конституції чоловік вискочив на проїжджу частину з активним автомобільним трафіком.

На опублікованому відео можна помітити чоловіка, який стоїть посеред дороги і активно жестикулює руками, чіпляючись до водіїв і наражаючи себе на небезпеку.

Чого хотів домогтися харків'янин від водіїв-невідомо.

Популярні новини зараз
В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Курс валют 9 липня поставить гривню на коліна перед доларом, поки перед ними лежить Євро

Головна європейська валюта C 8 липня змінилася в приємну для українців сторону, проте не так сильно, як хотілося б. Адже зниження вартості відбулося всього на три копійки вниз. Американський долар не підтримав подібні зміни, знову опинившись на небесах, зверхньо дивлячись на гривню, ніж у четвер. Російський рубль зазнає невдалі коливання, хоча дуже радісні для жителів України. Польський злотий підтримав зміни валюти РФ, і став дешевшим.

Курс валют, фото: Знай.ua
Курс валют, фото: Знай.ua

"Мрія" в небі: зліт українського літака-легенди показали з висоти - неймовірна міць

Відео на YouTube-каналі виклав командир екіпажу літака Ан - 225" Мрія " Дмитро Антонов. Видно зліт легендарного українського літака-гіганта з аеродрому в Гостомелі, поблизу Києва (саме ця частина знята з повітря) і приземлення в німецькому Лейпцигу.

Автоматизований арешт: рахунки українців почали блокувати, що змінилося для боржників

Для самих українців процедура арешту коштів і процедура їх стягнення не змінилася. Що раніше, що зараз, щоб заарештувати кошти боржника, необхідне відповідне рішення суду або іншого органу (посадової особи).

Борги, скріншот: YouTube
Борги, скріншот: YouTube

Про це заявив у прямому ефірі телеканалу "Прямий" заступник міністра юстиції України з питань виконавчої служби Андрій Гайченко.

Харків'янин купив пиво з комахами в популярному супермаркеті: відкрив пляшку, а звідти вивалилося....

В одному з магазинів популярної мережі супермаркетів "Сільпо" покупець натрапив на пачку банок пива, яка кишіла невідомими комахами з лапками.

Насекомые в супермаркете, скриншот: Telegram
Насекомые в супермаркете, скриншот: Telegram

Найжахливіше те, що упаковка перебувала на прилавку і чекала свого "споживача". Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "чорний список".

Комахи в супермаркеті, скріншот: Telegram
Комахи в супермаркеті, скріншот: Telegram