Дзідзьо, instagram.com/dzidzio
Дзідзьо, instagram.com/dzidzio

Дзідзьо показав, що зробило з ним розлучення, мама не впізнає: "Вже сивий"

Нещодавно 37-річний виконавець поділився на своїй сторінці в соцмережі свіжою фотографією, зробленою на зйомках його нового фільму "Де гроші". У кадрі Дзідзьо позує з відеокамерою в руках. Примітно, що на вигляд артисту років 70, адже він сивий і зі зморшками.

Жінка народила десять дітей і встановила світовий рекорд: 7 хлопчиків і 3 дівчинки

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Мешканка Південної Африки примудрилася народити відразу десять дітей. Це стало подоланням світового рекорду. Йдеться про 37-річну жінку Госіама Тамара Сітхола. Як повідомляє портал APnews їй вдалося народити 7 хлопчиків і 3 дівчинки. Таким чином вона побила рекорд жінки з Малі, яка народила дев'ять дітей.

Наталія Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya
Наталія Могилевська, instagram.com/nataliya_mogilevskaya

Наталя Могилевська приголомшила "голодним" меню на дієті

Наталя Могилевська поділилася порадами щодо схуднення. Знаменитість описала свій раціон і показала докладний графік. Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська вирішила худнути разом з тренеркою Анітою Луценко. Для цього співачка приєдналася до челленджу, за умовами якого потрібно скинути 4 кілограми.

"Зайка" Юля, скріншот: Instagram Stories
"Зайка" Юля, скріншот: Instagram Stories

Юля "Зайка" з "Холостяка" видала, як заробляє 40 тисяч на місяць

Бізнесмен з Харкова і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу" Холостяк " Михайло Заливако у фіналі вибрав Анну Богдан (Сторожук). У пост-шоу "Холостяк. Життя після проєкту" стало відомо, що пара все ще разом і живе в Києві. У свою чергу фіналістка Юлія Бельченко не падає духом і продовжує розвивати свою сторіночку в Instagram. Нещодавно "Зайка" вирішила поділитися досвідом в сфері SMM-менеджменту, де вона успішно розвивається.

Пожежа в Глевасі, фото: МВС
Пожежа в Глевасі, фото: МВС

"Розділила життя на до і після": шестеро рятувальників загинули під час пожежі, колеги в жалобі

В Україні відзначається шоста річниця наймасштабнішої пожежі в історії країни. Стався він у смт Глеваха, що на Київщині, 8 червня 2015 року. На сторінці Державної служби України з надзвичайних ситуацій у соціальній мережі Facebook не залишилися осторонь, і також згадали про трагедію, опублікувавши ролик.