"Укрзалізниця" знову змусила українців обуритися якістю надаваних послуг. Останнім часом почастішали скарги пасажирів на стан вагонів класу "Люкс".

Про це написав клієнт компанії на сайті otzyvua.

"Тварини ті, хто продають квитки "люкс": вагон брудний, смердить сечею, смердить старістю, кондиціонери не працюють, у вагоні +80. "Київ – Генічеськ" поїзд. Вікна у вагоні не відкриваються", - пояснює проблему розсерджений клієнт.

Він також додав, що існують більш зручні способи дістатися до Генічеська, при цьому заплативши менше, і не стикаючись з сумнівним сервісом «Укрзалізниці».

"Не їздіть на Генічеськ (на поїзді), краще взяти «блабла кар» і сидячи їхати», - додає засмучений пасажир.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Фото: otzyvua
Фото: otzyvua

Він також опублікував знімки вагона класу "люкс", на яких видно, що вони не відрізняються від найдешевшого плацкарта тільки кількістю полиць в купе: ті ж м'яті шторки, те ж постільна білизна, точно так само не відкриваються вікна при відсутньому кондиціонері.

Нагадаємо, раніше Харків'яни потрапили під "обстріл" крижаних крапель в поїзді: Привіт, " Укрзалізниця"

Також Знай.uа писав, що "Укрзалізниця" влипла в скандал з чергами на електричку: "Кам'яний вік якийсь!"