Про хворобу співачки МакSим, яка довела її до важкого стану і реанімації, відомо багатьом. Однак важка хвороба підкосила і декого з її творчої команди.

Про свій стан розповіла директор співачки МакSим, яка поділилася шокуючими подробицями своєї хвороби.

За словами Маргарити Соколової, вона також потрапила до лікарні і змушена була боротися за життя.

Ситуацію погіршувало те, що впродовж кількох днів вона лежала, не в змозі навіть піднятися з ліжка. Весь цей час вона страждала від нестерпного болю.

Популярні новини зараз
Українцям спишуть частину боргів за комуналку: кому дозволять не платити Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

«На третій день після початку захворювання я пішла випити води. І в один момент повністю відключилася свідомість. Прокинулась я, лежачи на підлозі, страшенно боліла голова. При падінні я сильно вдарилася. Пролежавши так якийсь час, я спробувала встати і знову впала. Коли прокинулася вдруге, зрозуміла, що треба повзти до кімнати сина. Син встав і викликав швидку. Я вдячна працівникам швидкої допомоги, які приїхали за 10-15 хвилин. Вони насилу мене підняли», — розповіла жінка.

Після госпіталізації Соколовій ставало тільки гірше, проте їй пощастило, що персонал лікарні і сусіди по палаті всіляко йому допомагали.

Вона подякувала дівчатам, які лежали з нею в палаті і годували, купали, водили її до туалету.

«Я не могла ходити, стояти, сидіти. Посадили мене на підлогу і мили губкою для посуду. Ніколи цього не забуду! Перші вісім днів я обливалася потом, так, що він заливав очі. Шкіра на обличчі була припухлість і запаленої від поту. Тому, коли мене мили, вона злазила, як папір. А я плакала: від немочі, від радості, що люди у нас найлюдяніші на Землі», — зізнається Маргарита.

МакЅим, фото: Instagram
МакЅим, фото: Instagram

Наразі жінка вже почувається добре. Фанати співачки впевнені, що і вона також незабаром одужає.

Нагадаємо, невдалі шлюби, страшна аварія і алкоголізм: яким було життя кумира мільйонів МакЅим до хвороби

Як повідомляв "Знай.ua", співачка МакЅим на межі життя і смерті: ШВЛ в комі не допомагає, легені вражені майже на 100%

Знай.ua писав, співачка МакЅим досі не вийшла з коми, помічник артистки зробив термінову заяву: "Поліпшень немає"