Збірна України завершила свою участь у чемпіонаті Європи, коли програла Англії з рахунком 0:4.
Нам вдалося дійти до 1/4 фіналу Євро-2020, перед цим обігравши Швецію і відправити додому з сильною травмою Артема Бесєдіна. Всі гравці вже давно повернулися в Україну перед фіналом турніру, який пройде 11 липня між Італією та Англією. А зараз був названий кращий гравець нашої збірної, яким по праву став півзахисник Андрій Ярмоленко, з показником InStat Index 310.

Українська збірна, instagram.com/andriyshevchenko
Українська збірна, instagram.com/andriyshevchenko

Були проаналізовані не тільки дії, але і якість дій футболіста на полі в окремих гравцях, тому згодом виводиться якийсь індекс, який виступає показником ефективності гри. Але при цьому бралися до уваги лише ті учасники збірної, які провели не менше трьох поєдинків у чемпіонаті.

Андрій Ярмоленко, скріншот: Youtube
Андрій Ярмоленко, скріншот: Youtube

І все чесно, адже Андрій Ярмоленко був справжнім лідером і капітаном нашої команди на Євро-2020, на рахунку якого кілька голів, включаючи м'яч у ворота Нідерландів, коли Україна програла з рахунком 2:3, і у ворота Північної Македонії, гольова передача в тому ж матчі, а також пас у матчі зі Швецією.

За ним слідує Віталій Миколенко з 305 очками, далі Руслан Малиновський (302), Олександр Караваєв (299) і Микола Матвієнко (297).

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Нагадаємо, матч Англія-Данія "Євро-2020" викликав дежавю у футбольних фанатів: "На їхньому місці могла бути Україна...."

Як повідомляв "Знай.ua", українці надихнули Олександра Зінченка після розгромного матчу з Англією: "Нам під силу все"

Знай.ua писав, Артем Бесєдін магічно "відновився" після важкої травми на Євро-2020: у Туреччині без милиць