У суботу, 10 липня, в Україні прогнозують сонячну погоду, в більшості областей – без опадів. Короткочасні дощі та грози очікуються у Закарпатській, Івано-Франківській та Львівській областях. Температура повітря коливатиметься в межах від +25 до +34 градусів.

Як повідомляє Укргідрометцентр, у західних областях – від +25 до +30 градусів, вночі температура триматиметься в межах +17 +21 градусів.

У центральних областях температура вдень від +28 до +33 градусів, вночі – від +15 до +20 градусів.

У північних областях цього дня температура повітря вдень триматиметься в межах від +29 до +34 градусів, а вночі – від +16 до +21.

У східних регіонах – вдень у межах від +29 до +34, вночі – від +14 до +19. На півдні температура повітря - від +29 до +34 градусів вдень, нічна – до +21 градусів.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Погода на 10 липня, фото Укргідрометцентр

Відомий український синоптик Наталка Діденко в Facebook повідомила, що в п'ятницю в Україну знову повернеться спека.

"Температура повітря найближчої ночі +12 +19 градусів, завтра вдень ще дихаємо вільно, +24 +29 градусів, на півдні місцями до +30 градусів", - заявила Наталія.

У Києві з ранку і до вечора погода буде сонячною, без опадів. Температура повітря знизиться до +26 градусів. Вночі стовпчики термометрів покажуть +13 градусів.

Народний прогноз погоди на 10 липня в Україні

У цей день відзначається день пам'яті преподобного Сампсона Страннопріімца. У народі відома така назва цього дня - Самсон Сеногной, тому що часто 10 липня бувають дощі, що, в свою чергу, псує заготовку сіна. Якщо дощ в цей день трапляється, то буде він йти до бабиного літа. А якщо погода хороша, сонячна, то протримається вона ще сім тижнів.

Нагадаємо, що для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, що синоптики готують українців до аномальної літньої спеки : +40 градусів і бурі.