Стало відомо про те, що в Сполучених Штатах Америки вирує тропічний шторм "Ельза", який викликав руйнування на Кубі, а також пронісся по штатах.

Даний шторм також приніс в Нью-Йорк сильні повені, і в результаті дощів затопило навіть місцевий метрополітен. Місцеві жителі почали публікувати кадри з різних місць.

Іноді рівень води доходив людям аж до пояса, і такого не було вже досить давно. Керівництво метрополітену закликало місцевих жителів не спускатися в підземку, поки співробітники не вирішать проблему.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Влада міста також закликала жителів по можливості залишитися вдома в п'ятницю, 9 липня, поки стихія не буде ліквідована.

До слова, торт обрушився і на Флориду, і там вже повідомили про одного загиблого. Збиток також було завдано базі ВМФ в Джорджії. Пориви вітру часом могли досягати 95 кілометрів на годину, а з Куби евакуювали приблизно 180 тисяч осіб. Після шторму тепер Острів готується до паводків.

У мережі все більше з'являється роликів з наслідками стихії, які знімали місцеві жителі.

На вихідних в Нью-Йорку пройде ще більше опадів, а залишки тропічного дощу обрушаться на Нью-Джерсі.

Нагадаємо, раніше У Львові затопило центр, а вітер зніс дерева: негода повернулася в Україну з новою силою

Як повідомляє портал Знай.uа Потоп в окупованому Криму поставив хрест на курортному сезоні: від пляжів нічого не залишилося

Також Знай.uа писав, що У затопленому Криму рятувальники супроводжують човни вплав: "Бойові Дельфіни"