Народний артист України і колишній ректор Київського університету культури і мистецтв Михайло Поплавський частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 2,8 мільйонів чоловік.

А зараз він продовжує викладати різні відео, в яких фігурують молоді студентки, іноді навіть напівоголені. Михайло запропонував користувачам згадати про хіта під назвою "Український борщ", який подивилися більше семи мільйонів разів на платформі Youtube.

Михайло Поплавський, instagram.com/poplavskiy_michail
Михайло Поплавський, instagram.com/poplavskiy_michail

Поплавський сидить за столом і розмовляє з Siri. Він просить принести йому борщик, проте спочатку грає пісня, і лише потім приходить дівчина в халатику і білизну, приносить Виконавцю борщ і крутиться біля нього.

"#пятниця_развратница 😎 А ви любите борщ з пампушечками? 😍 До речі, мій кліп на пісню "Український борщ" набрав 7,2 мільйона переглядів на YouTube. А ви вже подивилися? 😉", - пише Михайло Поплавський у публікації.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Михайло Поплавський і Аліна Гросу, фото: Instagram
Михайло Поплавський і Аліна Гросу, фото: Instagram

"Я з Вами👍 😊", "Просто обоооожнюю....а ще й з салком! Мммм.... смакота!!😍😍😍 ", "Люблю борщ😍", "Чому у вас молоді дівчата постійно напівроздягнені?", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Михайло Поплавський показав, як запалити на Івана Купала: енергії як у студента

Як повідомляв "Знай.ua", юний орел Михайло Поплавський розвеселить молодь разом з Аліною Гросу

Знай.ua писав, Михайло Поплавський спробував заманити юних красунь своїм борщем: "Які плани на вечір?"