У Сполучених Штатах Америки сталося звіряче вбивство туристки пізно вночі.

Це сталося в північному штаті Монтана, де ведмідь грізлі витягнув жінку з намету і позбавив її життя. Тепер правоохоронці та експерти служби рибних ресурсів та дикої природи шукають тварину в навколишніх лісах, щоб згодом вбити її.

Грізлі, скріншот: Youtube
Грізлі, скріншот: Youtube

Загиблою є 65-річна медсестра з Каліфорнії Лія Локан. Вона подорожувала в Монтані, використовуючи при цьому велосипед, і вирішила зупинитися в районі Овандо на ніч. В іншому наметі перебувала її сестра і друг.

Перша поява ведмедя в таборі сталося близько третьої години ночі, проте він потім втік. Туристи прибрали їжу з наметів, зміцнили їх і повернулися до сну. Їжа опинилася поза спальними місцями, щоб не залучати туди грізлі. Але це не врятувало Лію, на намет якої і накинувся хижак.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Грізлі, скріншот: Youtube
Грізлі, скріншот: Youtube

Її друзі застосували газ для відлякування ведмедів під час атаки. Це відігнало тварину, але жінку врятувати все ж не вдалося, навіть незважаючи на те, що табір знаходився недалеко від відділення пошти, а не десь глибоко в лісі.

У цю ж ніч грізлі, вагою близько 180 кг, встиг увірватися в один з курників, де з'їв кілька птахів. Тепер через нього розставили кілька пасток. Бажання вбити звіра пояснюється тим, що він представляє серйозну небезпеку для людей через характер нападу.

Грізлі, скріншот: Youtube
Грізлі, скріншот: Youtube

Нагадаємо, акула напала на 10-річного хлопчика під час плавання: "Думав, що помру"

Як повідомляв "Знай.ua", оскаженіла акула підстрибнула і відкусила чоловікові п'яту: світ здригнувся від трагедії на воді

Знай.ua писав, хлопець з ножем накинувся на натовп перехожих, чорний день для країни - є загиблі і постраждалі