Відома українська співачка Аліна Гросу довгий час жила і працювала на території РФ. Вона частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 450 тисяч чоловік.

Нещодавно виконавиця відпочивала в Одесі, про що свідчать знімки в купальнику, перебуваючи на пляжі під жарким сонечком, спростовувала чутки про ймовірне розставання з актором Романом Полянські і шукала новий будинок для собачки (далматинця), якого зважилися взяти собі, але змушені віддати через алергію Аліни.

Аліна Гросу, фото: Instagram
Аліна Гросу, фото: Instagram

У неї відтікає горло, сверблять очі і тече ніс, і їй для цього навіть не потрібно брати собачку на руки. А зараз в Stories Гросу виставила фотографію з молоденьким красенем у військовій формі.

Аліна Гросу, фото: Instagram
Аліна Гросу, фото: Instagram

Аліна Гросу постала в легкій літній сукні з досить вільними грудьми і витончених білосніжних туфельках.
А хлопець стоїть у військовій кепці, футболці, штанях і взутті. Руки він притримує між ніг. Співачка з військовослужбовцем знаходиться близько невідомої машини, і тримає в руці дорогий iPhone, посміхаючись дивлячись прямо в камеру.

Аліна Гросу, скріншот: Instagram Stories
Аліна Гросу, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Аліна Гросу відверто розповіла про пластичні операції: "Компетентності немає"

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Аліна Гросу зважилася віддати члена сім'ї в чужі руки: "Набрякає горло"

Знай.ua писав, Аліна Гросу відповіла на чутки про розставання з Романом Полянським: "Володимирович засмутився". Хтось із фанатів співачки попросив уточнити її, чи правда це.