Співачка МакЅим до останнього моменту не надто часто ділилася будь-якими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 530 тисяч осіб.

Зараз стало відомо, що виконавиця не може самостійно дихати, після спроби відключити її від апарату ЕКМО. Через це довелося підключати її назад, і тому медики не дають ніяких прогнозів. Адже стан Марини Максимової може змінитися як в гіршу, так і в кращу сторону.

Скрін, Instagram МакЅим
Скрін, Instagram МакЅим

Жінка перебуває в штучній (медікаметозной) комі вже кілька тижнів з того моменту, як потрапила в лікарню відразу ж після концерту. У неї серйозно уражено легке, розвинулася легенева гіпертензія - вона може дати ускладнення на серце. І тепер МакЅим знаходиться в стані сопору. Це коли пробудження може відбутися лише за допомогою інтенсивних зовнішніх подразників.

МакЅим, фото: Instagram
МакЅим, фото: Instagram

До правого легкого підключили трубку для відкачування рідини. До цього було відомо, що перед останнім концертом співачка відчула нездужання при підвищення температури, але експрес-тест показав негативний результат на коронавірус (COVID-19). Лікарі діагностували пневмонію і 40% ураження легень, які згодом перетекли до 80%.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, оточення МакЅим відкрило подробиці страшної хвороби: "Коли мили, шкіра злазила, як папір"

Як повідомляв "Знай.ua", колишнього чоловіка Алли Пугачової терміново госпіталізували з важким діагнозом

Знай.ua писав, Ксенія Бородіна заступилася за МакЅим після її "похорону" від журналістів: "Виживаність два відсотки"