На офіційній сторінці Instagram програми "Зірковий шлях", яку транслюють на телеканалі Україна, розмістили пост, присвячений фігурі Каті Репяхової після пологів.

"Буду худнути. У цьому комплекті можна добре побачити фігуру. Бочків у мене не було до вагітності. Відразу видно, над чим треба працювати", - заявила молода мама.

Катя Репяхова, скріншот з Insta Stories

"Равлик, Павлик, де ти її знайшов? Ну у і тебе смак ", "Було б чим фастаться..Ні спереду, ні ззаду ", "Краще б вона нічого не показувала..", - коментують користувачі соцмережі

скріншот з коментарів

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 20-26 травня для всіх знаків Зодіаку: конфлікт Водоліїв, маскування Терезів та шанс Близнят Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Варто зазначити, що 14 червня Віктор Павлік став батьком сина Михайла. 13 червня його дружина, Катерина Репяхова відзначила свій 27-й день народження, в колі сім'ї та близьких, а вже наступного дня вирушила народжувати в київський пологовий будинок. Вночі о 2:40 малюк Михайло з'явився на світ. Віктор повідомив у соцмережі зріст і вагу хлопчика – 53 см, 3400 грам.

Раніше ми писали про те, що Віктор Павлік заговорив про пологи Каті Репяхової: "Люблю вас". Артист подякував медперсоналу за добре пройдені пологи його молодої дружини.

Нагадаємо, Віктор Павлік "відірвався" після народження сина: не всі чоловіки так вміють.

Як повідомляв портал Знай.uа, Молода дружина Віктора Павлика розповіла, що пережила перед пологами: "Ні обіцянок, ні пробачень".

Також портал Знай.uа писав, що Катерина Репяхова планувала дитину задовго до знайомства з Віктором Павликом: "Я тебе чекала, синочку".