Українці на пляжі, скріншот: Youtube
Українці на пляжі, скріншот: Youtube

Грошей немає і відпустки теж: більше половини українців залишаться вдома на все літо

Gradus провів соціальне опитування, в ході якого з'ясувалося, скільки українців не відправляться в літню відпустку через фінанси. Всього 51,5% українців збираються відпочити влітку. В основному такий варіант обрали саме представники молоді. Але 52,3% з числа жителів нашої країни, хто не зможе відпочити, вибрали головною причиною фінансові труднощі. А ось ті хто збирається у відпустку, готовий витратити не більше десяти тисяч.

Вагон поїзда, скріншот з Telegram-каналу
Вагон поїзда, скріншот з Telegram-каналу

Укрзалізниця зганьбилася літнім "сервісом" у вагоні

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Українка в купейному вагоні поїзда Укрзалізниця рейсу Одеса-Маріуполь поскаржилася на своєрідну "систему кондиціонування". Жінка помітила несправність інвентарю вагона і вирішила зняти побачене неподобство.

Ощадбанк, фото: Знай.ua
Ощадбанк, фото: Знай.ua

Українці не отримали пенсійні посвідчення через Ощадбанк

"Ощадбанк" звинуватили в тому, що він занадто довго виготовляє картку для пенсіонерки. Про це написала клієнтка банку на сайті "Мінфін". Вона додала, що банк так і не поліпшив обслуговування клієнтів за останні роки.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux
Настя Каменських, instagram.com/kamenskux

Настя Каменських зізналася, що хотіла б виходити на сцену без одягу

Настя Каменських виклала фотографію з ванної кімнати. На знімку артистка вся в мильній піні. Співачка зізналася, що незважаючи на її сильну любов до літа, працювати і повноцінно функціонувати в таку спеку просто неможливо.

Леся Нікітюк, фото з Instagram
Леся Нікітюк, фото з Instagram

Леся Нікітюк оголила розкішні форми заради Вєрки Сердючки

Нещодавно знаменитість виставила кілька яскравих фото і відео, відправившись на щорічний музичний фестиваль Atlas Weekend 2021, 8 липня. Так, артистка приміряла досить пікантне вбрання, позуючи на фоні концертного майданчика в синіх джинсових міні-шортах, білосніжній сорочці і міні-топі кольору хакі.