Близько трьох місяців Ембер Херд тримала в секреті те, що стала матір'ю. І тільки недавно стало відомо про те, що народила її зовсім не сама скандальна колишня дружина Джонні Деппа і подруга Ілона Маска.

З'явилася дитина шляхом послуг сурогатного материнства. Такий вибір вона зробила тільки тому, що має проблеми зі здоров'ям і була схильність до ускладнень під час пологів.

Ембер Херд практично нікому не розповідала про свої плани , тому сурогатну матір дочки 35-річної актриси було дуже легко приховувати від зайвих очей.

Але тепер вона зважилася розповісти про все громадськості і своїм фанатам.

Я дуже рада поділитися з вами цією новиною. Чотири роки тому я вирішила, що хочу мати дитину. Моя дочка народилася 8 квітня 2021 року. Її звуть Уна Пейдж Герд. Вона-початок РЕШТИ мого життя", - підкреслила актриса.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У своєму блозі вона поділилася відео з новонародженою дочкою, яку назвала Уна. Молода мама тримає на руках дитину на кухні свого будинку і паралельно готує собі овочевий смузі зеленого кольору. І навіть в домашній обстановці Ембер, як завжди прекрасна - на ній комбінезон з яскравими малюнками у вигляді різнобарвної веселки. Маленька Уна захоплююче стежить за тим, що відбувається.

"Ви можете забрати дівчину з Лос-Анджелеса, але ви не можете забрати Лос-Анджелес з дівчини», – підписала свій пост популярна актриса.

До речі, донечку вона назвала ім'ям своєї матері, яка померла кілька років тому. Ембер дуже любила матір і вважала її найкрасивішою жінкою в світі. У той же час , хто саме став батьком дитини Ембер, поки тримають в секреті.

Нагадаємо, Джонні Депп не впорався з колишньою дружиною Ембер Херд і програв у суді

Також, Знай.uа писав Джонні Деппа викинули з "Фантастичних тварин" через насильство над Ембер Херд

Як раніше повідомляв Знай.uа, Джонні Депп після карколомного розлучення і показу брудної білизни раптово зцілився: просто птах Фенікс