Українська актриса і учасниця "Жіночого кварталу" Ольга Жуковцова має дуже багато шанувальників. Щоб бути з ними ближче зірка активно веде свою сторінку в Instagram, де часто ділитися новими фотографіями і цікавими подробицями з життя.

Цього разу актриса зізналася, що дуже хвилюється, адже незабаром вона стане тренером у Бердянській Лізі сміху. При цьому Жуковцова намагається не бути спокійною, тому вона поділилася, як їй це вдається.

Ольга Жуковцова, фото з instagram
Ольга Жуковцова, фото з instagram

" Як заспокоїти мозок і не стресувати. І логічно - тільки приїхала - в легкій паніці - як виступимо, як розподілимо час, за яку команду хапатися, і як тримати себе в руках і не стресувати. Мозок заспокоюватися коли є план! Мій план на сьогодні: сніданок, чищення зубів, читка з командою, манікюр, поїздка на дикий пляж ( я що дура пропускати море), знову репетиція, вечірочка( легка, тому що ну ви розумієте - завтра концерт) мозок спокійний - я теж!!!", — написала актриса.

Також актриса Ольга Жуковцова поділилася фото з репетиції з Ліги сміху. Для участі у шоу вона вибрала монохромний білий костюм зі штанами і довгою сорочкою. Свій образ вона доповнила зібраним пучком.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Раніше повідомляли, білява зірка" жіночого кварталу " Лера Товстолес подражнила замерзлих українців фото з відпочинку.

Як повідомляв Знай.ua , Лера Товстолес потрясла сідницями з "жіночим кварталом" в скромному бікіні.

Знай.ua писав, Ліля Ребрик показала свою кохану жінку: "буду сумувати".