Проведення спільних навчань зі стратегічними партнерами є важливим для посилення обороноздатності України.

Про це прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявив в інтерв'ю литовському виданню LRT. При цьому він зазначив, що армія України - одна з найбільш потужних серед армій європейських країн.

Денис Шмигаль, фото: Facebook
Денис Шмигаль, фото: Facebook

"З упевненістю можна сказати, що Україна здатна дати гідну відповідь будь-якому прояву агресії проти нашої країни. Українська армія в даний час є однією з найпрофесійніших і найпотужніших на європейському континенті. Це не тільки заслуга України, це також результат співпраці з країнами-членами НАТО", - підкреслює прем'єр.

Шмигаль впевнений, що не менш важливим для посилення обороноздатності України є проведення спільних навчань зі стратегічними партнерами України. Адже при такій співпраці не тільки ЗСУ набирається більше сили і досвіду, так українська армія все більше наближається до стандартів НАТО.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Денис Шмигаль - фото Кабінет Міністрів України
Денис Шмигаль - фото Кабінет Міністрів України

"Проведення таких заходів свідчить про надзвичайну підтримку України. Навчання не тільки посилюють наші Збройні сили, а й покращують сумісність за стандартами НАТО", - додав він.

Нагадаємо, що у реанімації українців змушують справляти нужду в кухоль: "бігом лягай...".

Як повідомляв портал Знай.ua , ковидні пацієнти заполонили лікарні, Кличко терміново звернувся до киян: "Антирекорд".

Також Знай.ua писав, що Кличко попередив киян про локдаун.