Дружина відомого українського телеведучого і переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,7 мільйонів чоловік.

Останнім часом контент дівчини змінився зовсім у бік інформації про свою вагітність від Микити Добриніна, який виступав головним героєм одного з сезонів "Холостяка".

Микита Добринін і Даша Квіткова, фото з Instagram
Микита Добринін і Даша Квіткова, фото з Instagram

Вже зовсім скоро дівчина народить синочка, а поки продовжує викладати різні фото і відео. Наприклад, цієї ночі у Даші трапилися помилкові сутички, хоча вони їхали в пологовий будинок з відчуттям, що вранці вже будуть з малюком на руках. У квіткової було відсутнє якесь хвилювання і лише питання, поставлене в голові-яким же буде їх дитинка: якого кольору очі, смаглявий, чорнявий або з кучерявим волоссям.

Публікація Дар'ї Квіткової: Instagram
Публікація Дар'ї Квіткової: Instagram

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Вчора вночі ми мчали в пологовий будинок, з чітким відчуттям, що під ранок будемо вже з сином. Хвилювання не було, чесно. В голові лише були картинки і питання: який він буде? Їхала і прокручувала у себе ці питання в голові, а потім зрозуміла, яким би він не був, він все одно буде найкращим. Найкращим сином для нас🤍 повертаємося додому о 2:00 ночі. Продовжуємо чекати🫂", - пише Дар'я Квіткова в публікації.

Нагадаємо, Даша Квіткова отримала букет від незнайомця і розлютила Микиту Добриніна: "Йому можна все"

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостяк" Микита Добринін зізнався, яка насправді вагітна Даша Квіткова: "Дико кайфую"

Знай.ua писав, "Холостяк" Микита Добринін розповів про поневіряння з вагітною Дашею Квітковою по орендованих квартирах: так живе пів України