В Одеській маршрутці стався скандал через зовнішній вигляд хлопця і дівчини.

Як повідомляє місцевий Telegram канал Одеса-Інфо, конфлікт стався в маршрутці №121, яка прямує від вул.Заболотного до Лузанівки.

Так, стало відомо, що в сонячній Одесі пасажири маршрутки посварилися з молодими людьми. Все через те, що хлопець їхав в шортах з голим торсом, а дівчина — у відвертому купальнику. Ймовірно, пара їхала на відпочинок на один з міських пляжів.

Одеситам зовнішній вигляд хлопця і дівчини здався занадто відвертим, скріншот
Одеситам зовнішній вигляд хлопця і дівчини здався занадто відвертим, скріншот

Одеситам не сподобався зовнішній вигляд хлопця і дівчини. Пасажири акцентували, що в салоні транспорту знаходяться літні люди і діти і такий вид пари недоречний. Перепалка ледь не закінчилася бійкою, але дівчина заступилася за хлопця в момент, коли один з пасажирів попросив молодих людей покинути салон маршрутки. Незабаром хлопець і дівчина вийшли на своїй зупинці.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У соцмережах думки українців розділилися. Одні писали, що немає нічого дивного в тому, що молодь влітку їде в транспорті на море в купальнику. Іншим така поведінка здалася непристойною.

Нагадаємо, що у маршрутці Харків-Вовчанськ пішов дощ, промоклі пасажири в люті: "Ось це сервіс"

Як повідомляв портал "Знай.uа" , 160 гривень штрафу більше не треба платити? У київському транспорті зникли кондуктори

Також "Знай.uа" писав, що у Дніпрі водій маршрутки перетворив свій транспорт на димну кабінку: "поки накуриться..."