Популярна українська співачка Злата Огневич і учасниця реаліті-шоу "Холостячка" має чимало шанувальників. Тому зірка із задоволенням ділиться з ними у своєму instagram новими фотографіями або цікавими подробицями з життя.
Цього разу Злата Огневич опублікувала нове фото і поміркувала про стосунки. При цьому учасниця шоу "Холостячка" заявила, що зараз відносини стали схожими на фаст-фуд.

Злата Огнєвіч, фото з instagram
Злата Огнєвіч, фото з instagram

"Світ переповнений контентом, в цей самий момент хтось створює новий, шукає або починає шукати. Процес йде, хочемо ми цього чи ні. А як же бути з відносинами? Вони теж перетворюються на систему фастфуду: швидко, не дуже надійно, головне - втамувати голод і побігти далі", - написала вона.

При цьому "Холостячка" зазначила, що такий варіант відносин їй не підходить. І навіть якщона того самого доведеться чекати багато часу, вона готова заради міцних відносин.

" Я не люблю фастфуд 🌭 🍿 і любов вивчала не по книгах в стилі "Ніч ніжна". І якщо свою людину потрібно чекати - я готова ❤️🔥 а коли знадобиться вгамувати голод - можу і сама що-небудь приготувати 😉", — підсумувала вона.

Раніше ми писали про те, що "Холостячка" Злата Огневич дала важливу підказку своїм залицяльникам: "Мій секрет простий...". Злата Огневич розповіла, що цінує у відносинах і дала важливу підказку своїм шанувальникам.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, що "Холостячка" Злата Огневич назвала риску, яка приваблює її в чоловіках. Головна героїня шоу зізналася, що прийшла в телепроект шукати своє справжнє кохання.

Як повідомляв Знай.ua , ведучий "Холостячки" Решетник налякав українців перекошеним обличчям: "розпусниця". Григорій Решетник показав, як готується до вихідних, а також, поцікавився у фанатів, які у них плани на вечір.